Verhuur rijtjes

 

Word zelf wijnboer! Bij wijngaard NAESCAS kunt u een rijtje van 15 wijnranken huren en uiteindelijk wijn maken van uw eigen oogst. Er zijn ongeveer 10 zondagochtend werkdagen.


Wel de lusten, niet de lasten
U hóéft er zelf geen werk in te steken zoals snoeien en oogsten, maar u kúnt er voor kiezen om zoveel te doen als u zelf wilt. Wel de lusten, niet de lasten. Bekijk het wijngaard logboek om een indruk te krijgen wat er allemaal bij komt kijken.

Feestelijk proeven
Een lúst is het zeker als u besluit om uw eigen wijn te laten proeven aan vrienden en familie in de subtropische kas op het terrein. Tot een nóg groter feest uit te bouwen door de (huis)cateraar er een luxe maaltijd bij te laten serveren. Er is ruimte in de kas voor 20 tot 50 personen.

Rijtje huren
Een rijtje van 15 wijnranken levert gegarandeerd 17 flessen wijn op. De prijs per rijtje per jaar is inclusief alle materialen en instructie € 200,00.
Als u een rijtje wil huren, klik dan op onderstaand contract, print het uit, vul uw gegevens in, onderteken het en stuur het op. Alle informatie vindt u verder op het contract.

Contract 2012